2810314225 6932543555 Ηράκλειο, Κρήτη
hero image
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Prinaris Plus Electric | Ηλεκτρολόγος Ηράκλειο Κρήτης - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
 
Η επιχείρησή μας “Prinaris Plus Electric” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, παρέχει ολοκληρωμένες και σύγχρονες ηλεκτρολογικές λύσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, εργοστάσια και βιομηχανίες.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μελετάμε, επιβλέπουμε, συντηρούμε και κατασκευάζουμε ηλεκτρολογικά έργα και εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι μας ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε εργασία που επιθυμείτε, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις και με εγγυημένη ποιότητα εργασίας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες κάθε έργου και σας εξασφαλίζουμε ποιότητα και προσιτές τιμές, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και τις ημερομηνίες παράδοσης.  
   
 
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
  Αλλαγή Πίνακα
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες
  Ηλεκτρολογικές Ανακαινίσεις
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ
  Αυτοματισμούς
  Μελέτη Φωτισμού
  Δομημένη Καλωδίωση
  Θυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα
  Πυρανίχνευση
  Συστήματα Συναγερμού
  Κεραίες - Δορυφορικά Συστήματα
  Συστήματα Παρακολούθησης
  Έξυπνο Σπίτι
   
  Παρέχουμε ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις σύμφωνες πάντα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και με σκοπό την πλήρη, άμεση και σωστή υποστήριξή σας.
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας
Όλες οι εργασίες μας πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και, πάντα, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (ΕΗΕ).
Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας
Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η διαρκής τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα ηλεκτρολογικά του κτιρίου σας ή για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.